crew

Η καλλιτεχνική ομάδα του Mind the Cut

Reception


Ένα πάντα ζεστό welcome από τη ρεσεψιονίστ μας Εμμανουέλα, πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει και να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως και να σας ενημερώσει για τα προιόντα περιποίησης και ομορφιάς.


Πάντα εκεί, αλλά και πάντα διαφορετική. Αλλάζει συνέχεια χρώμα και στυλ των μαλλιών της κι είναι πάντα πηγή έμπνευσης. Θα την ακούσετε στο τηλέφωνο όταν θα πάρετε να κλείσετε ραντεβού κι είναι εκείνη που θα σας υποδεχτεί. Πάντα πρόθυμη να σας δώσει το καλύτερο ραντεβού στον καλύτερο χρόνο! Με 17 χρόνια εμπειρίας στο mind the cut όχι μόνο γνωρίζει όλους τους πελάτες μας, αλλά και τις ανάγκες των μαλλιών τους, τις υπηρεσίες που χρειάζονται και ποιος από την ομάδα μας θα τους τις προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο. Θα σας προσφέρει σαν καλωσόρισμα ένα ζεστό τσάι ή καφέ. Ζητήστε την για συμβουλευτική προιόντων αλλά και όχι μόνο! Θα σας ενημερώσει για ότι νέο αφορά τη μόδα μαλλιών, τα προιόντα και τα αξεσουάρ που θα στηρίξουν το όποιο look σας ταιριάζει! Και βέβαια τρέχει συνέχεια να συντονίσει με τον καλύτερο τρόπο τους κομμωτές μας κι αν χρειαστεί μπορεί να σας κάνει κι ένα σουπερ χτένισμα!!! Οι μουσικές επιλογές της δίνουν καθημερινά μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο mind the cut. Ως υπεύθυνη των social media κι επίσημη φωτογράφος του χώρου θα σας φωτογραφίσει, αν το θελήσετε, και θα έχετε φεύγοντας την αναμνηστική φωτογραφία με το νέο look της ημέρας!



Hair Experts


Η ομάδα των expert hair stylists του Mind the Cut αποτελείται από την Μαρία, τον Δημήτρη και τον Ευάγγελο. Προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης και φροντίδας των μαλλιών σας, με φαντασία και πρωτοτυπία.


Μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια των κομμωτών μας για ένα κούρεμα με χαρακτήρα που θα αναδεικνύει την προσωπικότητά σας.


Πριν ξεκινήσει το κούρεμά ο κομμωτής σας , θα κάνει διάγνωση με ανάλυση του προσώπου σας βάσει των αρχών της προσωπολογίας, της υφής των μαλλιών και πάντα με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες σας και το στυλ σας. Θα σας μιλήσει για τις γραμμές δύναμης και αρμονίας .



Ευάγγελος. Μαζί μας εδώ και 6 χρόνια, πάντα με έμπνευση και κέφι, έχει κερδίσει τη θέση του βασικού κουπέρ στο σαλόνι. Πάντα έτοιμος να σας υποδεχτεί εγκάρδια, να ακούσει τις πιο ιδιαίτερες προσδοκίες σας για new look και να τις κάνει πραγματικότητα.


Τα κουρέματά του είναι δημιουργικά σε κάθε λεπτομέρειά τους. Γυνακεία και ανδρικά κουρέματα στα χέρια του αποκτούν μια άλλη διάσταση. Πάντα ενημερωμένος για νέα trends και συντονισμένος με τη funky pop ιστορία του Mind the Cut.



Δημήτρης. Τα 32 χρόνια εμπειρίας του στον χώρο της κομμωτικής, όπως και η ιδιαίτερη ματιά με την οποία βλέπει τα μαλλιά τον έφεραν στο mind the cut το καλοκαίρι του 2022. Σταθερή αξία στο σαλόνι μας, ειδικός στην προσωπολογία μπορεί να αναδείξει τα δυνατά σημεία του προσώπου σας. Με απόλυτο σεβασμό στην ποιότητα και την υφή των μαλλιών, κάνει προτάσεις για κουρέματα με χαρακτήρα και αρμονία. Μπορείτε να τον ζητήσετε επίσης για τις ιδιαίτερες τεχνικές balayage Mounir στις οποίες εξειδικεύεται, όπως επίσης και για συμβουλευτική πρόσθεσης μαλλιών, καθότι είναι ο ειδικός στην τοποθέτηση tape extensions.


Hair Colorists


Η Διαμάντη, η Μαριάννα και ο Δημήτρης αποτελούν την εξειδικευμένη ομάδα των hair colorists του Mind the Cut. Διαθέτουν εμπειρία στο χρώμα με πρωτοποριακές τεχνικές, που έχουν σκοπό να αναδείξουν το προσωπικό σας στυλ!


Μπορείτε να ζητήσετε από το πιο φυσικό balayage και τις πιο classic baby lights μέχρι το πιο ιδιαίτερο χρώμα που μπορείτε να φανταστείτε!


Οι colorist μας πάντα σε συνενοηση με τον hair stylist που ανέλαβε το κούρεμά σας, θα σας κάνουν προτάσεις εξατομικευμένου χρώματος και θα δώσουν φως και σκιά για να αναδείξουν τα δυνατα σημεία του προσώπου σας και του κουρέματος σας.


Διαμάντη, color artist.


Δεν είναι μονό τα 25 χρόνια εμπειρίας που έχει στο βαφείο του Mind the Cut, που την κάνουν ξεχωριστή και περιζήτητη, αλλά και η αστείρευτη όρεξη της να δημιουργεί και να ανακαλύπτει νέες μεθόδους για να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάντα ενημερωμένη με τις πιο νέες τεχνικές. Ζητήστε την για το πιο δύσκολα και πιο απλά χρώματα. Εξαιρετική επαγγελματίας. Πάντα πρόθυμη για νέες προτάσεις ανανέωσης. Ανταύγειες,balayage, προσωποποιημένο χρώμα, total look.



Μαριάννα. Ξεκίνησε να εργάζεται και να μαθητεύει στo Mind the Cut πριν από 10 χρόνια. Σήμερα ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο τρόπο της στα χτενίσματα, που έχουν πάντα μια καλλιτεχνική νότα προσωποποιημένου look. Είναι εξαιρετική color artist, δίνοντας έμφαση στις τεχνικές balayage. Η ματιά της για total look συμπληρώνεται με όλες τις υπηρεσίες ανάδειξης των χαρακτηριστικών του προσώπου lash lift και brow lamination στις οποίες είναι υπεύθυνη.


Nail Art


Η Μάγια είναι η Nail Artist του Mind the Cut και διαθέτει εξειδίκευση στην ποδολογία. Επισκεπτείτε μας σήμερα και απολαύστε μια εμπειρία ανανέωσης και περιποίησης!


Βrow lamination


Από τη Μαριάννα. Η ανύψωση των φρυδιών, είναι μια νέα ημιμόνιμη θεραπεία εναλλακτική του microblading. επιτρέπει την ανύψωση στις φυσικές τρίχες των φρυδιών δημιουργώντας το επιθυμητό σχήμα γι’ ένα γεμάτο και πλούσιο φρύδι, καλύπτοντας διάφορα κενά με αρκετά φυσικό και όχι μόνιμο αποτέλεσμα.

cover crew
cover crew
cover crew
cover crew
cover crew
cover crew
cover crew
Mind The Cut
Όροι χρήσης © 2024 Mind the cut
Mind the cut - Mind the beauty - Mind the style - Mind yourself
We use cookies to personalize content and experience and analyze our traffic. We don't share any information with third parties. Google, youtube, and Facebook may collect some information. We are using google analytics, google maps, Facebook pixel, and youtube video player. If you continue to use this website, you agree with our terms.Ok