ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ MIND THE CUT

CREATIVE HAIRCUTS AND COLORS

To mind the cut ξεκίνησε το 2000 και φτιάχτηκε από το Γιάννη και τη Μαρία με αγάπη και καλλιτεχνική ευαισθησία σε κάθε λεπτομέρειά του . Το "εναλλακτικό" κομμωτήριο των Βριλησσίων παρουσιάστηκε σε όλα τα περιοδικά της εποχής και στην τηλεόραση για το ιδιαίτερο ,λονδρέζικο στυλ του, την Pop αισθητική και τη δημιουργική έμπνευση της ομάδας του. Σε 3 επίπεδα και κάθε επίπεδο με ξεχωριστό στυλ, μπορείτε να απολαύσετε και κάθε ξεχωριστή υπηρεσία.

Από το 2015 και μέχρι σήμερα το mind the cut συνεχίζει την πορεία του με manager και creative director τη Μαρία, η οποία ως καλλιτέχνης (είναι παράλληλα γλύπτρια και ενδυματολόγος) καθοδηγεί και εμπνέει την πάντα δυνατή και δημιουργική ομάδα του.

Η φιλοσοφία μας είναι να αναδείξουμε το στυλ κάθε γυναίκας και άνδρα , συζητώντας και ανακαλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες και διαθέσεις όσων μας επισκέπτονται.

Το αποτέλεσμα είναι ένα εξατομικευμένο κούρεμα και χρώμα που να τονίζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ιδιαίτερες πλευρές της κάθε προσωπικότητας.

Απαρτιζόμαστε από έμπειρους top στυλίστες κομμωτές και master colorist με σταθερή εκπαίδευση σε σεμινάρια από διεθνείς ομάδες σε new trends, σεμινάρια προσωπολογίας, χρωματολογίας και total look.

Μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια των κομμωτών μας για ένα ανανεωμένο new look, ή και απλά να ζητήσετε συμβουλές για την καλή υγεία και τη φροντίδα των μαλλιών σας.

Στο πάντα ενημερωμένο βαφείο μας μπορείτε να ζητήσετε από το πιο φυσικό balayage και τις πιο classic baby lights μέχρι το πιο ιδιαίτερο χρώμα που μπορείτε να φανταστείτε!

Μπορείτε ακόμα και να ζητήσετε συμβουλές για τη φροντίδα των μαλλιών σας, το στυλ σας και τα χρώματα που σας ταιριάζουν. Στο mind the cut θα βρείτε την παλέτα των χρωμάτων που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας.

Με απόλυτο σεβασμό στους πελάτες μας και τις ιδιαίτερες συνθήκες covid δημιουργήσαμε prive χώρο, για όσους θελήσουν να εξυπηρετηθούν σε αυτόν.Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα στα μαλλιά σας και έχουμε να σας διαθέσουμε τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας να αγοράσετε για το σπίτι.

Μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση, brow lamination δηλαδη ανύψωση των φρυδιών, και μακιγιάζ είναι μερικές από τις έξτρα υπηρεσίες μας που συμπληρώνουν τον κύκλο ομορφιάς στον χώρο μας.

Mind The Cut
Όροι χρήσης © 2024 Mind the cut
Mind the cut - Mind the beauty - Mind the style - Mind yourself
We use cookies to personalize content and experience and analyze our traffic. We don't share any information with third parties. Google, youtube, and Facebook may collect some information. We are using google analytics, google maps, Facebook pixel, and youtube video player. If you continue to use this website, you agree with our terms.Ok