Η ομάδα μας

Όλα ξεκίνησαν πριν 20 χρόνια από τον Αντώνη και τη Μαρία, δύο hair experts με πολυετή εμπειρία στον καλλιτεχνικό χώρο και στο χώρο της κομμωτικής, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στόχος τους είναι το εξατομικευμένο κούρεμα, που αναδεικνύει και τονίζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και το στυλ κάθε άνδρα και γυναίκας.

Το σημαντικότερο κομμάτι της επιτυχίας μας είναι η ΟΜΑΔΑ μας, η οποία μεγαλώνει και εξελίσσεται.

Hair Colorists

hair colorists

O Αντώνης, η Διαμάντη, η Ράνια και η Μαριάννα αποτελούν την εξειδικευμένη ομάδα των hair colorists του Mind the Cut. Διαθέτουν εμπειρία στο χρώμα με πρωτοποριακές τεχνικές, που έχουν σκοπό να αναδείξουν το προσωπικό σας στυλ!

Hair Experts

haircut experts

Η ομάδα των expert hair stylists του Mind the Cut αποτελείται από τον Jay, την Μαρία και τον Αντώνη. Προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης και φροντίδας των μαλλιών σας, με φαντασία και πρωτοτυπία.

Hair Stylist

Hair Stylist

Ο Ευάγγελος είναι ο hair stylist του Mind the Cut. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε κούρεμα και hair styling, που αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας!

Nail Artist

nail artist

Η Μάγια είναι η Nail Artist του Mind the Cut και διαθέτει εξειδίκευση στην ποδολογία. Επισκεπτείτε μας σήμερα και απολαύστε μια εμπειρία ανανέωσης και περιποίησης!

Υποδοχή

ipodoxi

Η Εμμανουέλα σας υποδέχεται στο χώρο και φροντίζει η εμπειρία σας στο Mind the Cut να είναι μοναδική!

X