ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ

MIND THE CUT

Είμαστε ένα εναλλακτικό, ποιοτικό κομμωτήριο, σε συνεχή εξέλιξη και δημιουργικότητα ,εδώ και 20 χρόνια στα Βριλήσσια. Φτιαγμένο σε 3 επίπεδα για να βρείτε σε κάθε όροφο και κάθε ξεχωριστή υπηρεσία. Απαρτιζόμαστε από έμπειρους top στυλίστες κομμωτές και master colorist ,με σπουδές και σεμινάρια στο εξωτερικό που γίνονται σταθερά κάθε χρόνο για κάθε νέα τάση μόδας.

Σε εμάς μπορείτε να ζητήσετε από το πιο φυσικό balayage και τις classic highlights,baby lights μέχρι το πιο ιδιαίτερο, εξατομικευμένο χρώμα προσαρμοσμένο στο στυλ σας και το κούρεμά σας.

Μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια των κομμωτών μας για ένα κούρεμα με χαρακτήρα που θα αναδεικνύει την προσωπικότητά σας. Οι κομμωτές μας σέβονται τις ανάγκες σας, τις επιθυμίες σας και το στυλ σας.

Όσον αφορά τους άνδρες πελάτες μας, θα μπορέσουν μαζί με το πάντα προσαρμοσμένο στα vibes της εποχής κούρεμά τους να απολαύσουν χαλαρωτικό μασάζ  με το λούσιμό τους και styling.

Mε απόλυτο σεβασμό στους πελάτες μας και τις ιδιαίτερες συνθήκες (covid 19) δημιουργήσαμε prive χώρο για όσους θελήσουν να εξυπηρετηθούν σε αυτόν.

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα  στα μαλλιά σας και έχουμε να σας διαθέσουμε τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας να αγοράσετε για το σπίτι.

Μπορείτε ακόμα και να ζητήσετε συμβουλές για τη φροντίδα των μαλλιών σας , το στυλ σας και τα χρώματα που σας ταιριάζουν. Στο mind the cut θα βρείτε την παλέτα των χρωμάτων που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας.

Μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση και μακιγιάζ είναι  μερικές από τις  έξτρα υπηρεσίες μας που συμπληρώνουν τον κύκλο ομορφιάς στον χώρο μας.

Πελάτες μας, είναι όσοι αναζητούν την ποιότητα και κάτι ιδιαίτερο για τα μαλλιά τους.

Ωράριο Λειτουργίας

  • ΔΕΥΤΕΡΑΚΛΕΙΣΤΑ
  • ΤΡΙΤΗ09:00 – 18:00
  • ΤΕΤΑΡΤΗ11:00 – 20:00
  • ΠΕΜΠΤΗ11:00 – 20:00
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ11:00 – 20:00
  • ΣΑΒΒΑΤΟ09:00 – 17:00
  • ΚΥΡΙΑΚΗΚΛΕΙΣΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0
Χρόνια Εμπειρίας και Εξειδίκευσης
0
Διαφορετικά Επίπεδα με ξεχωριστές Υπηρεσίες
0
τουλάχιστον διαφορετικές Υπηρεσίες
0
τουλάχιστον top στυλίστες κομμωτές & master coloriste
X