ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή με αντικαταβολή πραγματοποιείται από τον πελάτη προς τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών (Courier) κατά τη στιγμή της παράδοσης. Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι εφικτή για παραγγελίες ύψους 500 ευρώ και κάτω. Η πληρωμή με αντικαταβολή κοστίζει 2,5 ευρώ και διατίθεται για αποστολές μόνο εντός Ελλάδας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Εξοφλήστε τη παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας

ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ALPHA
EUROBANK
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΕΘΝΙΚΗ  

Δικαιούχος:

Αν χρησιμοποιείτε web banking*, επιλέξτε τη τράπεζα που επιθυμείτε (κάνοντας κλικ στο όνομα της κάθε τράπεζας) και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα (web banking*) της τράπεζας σας.

Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας και ο χρόνος αποστολής της, υπολογίζεται από την ημέρα της πληρωμής.

Στο καταθετήριο πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το όνομα και το επώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας. Στη συνέχεια για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στη διεύθυνση info@mindthecut.gr, μέσω της online επικοινωνίας που εμφανίζεται κάτω δεξιά περιοχή της ιστοσελίδα μας.

*Στη περίπτωση που επιλέξετε τη κατάθεση μέσω web banking από διαφορετική τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρείας μας βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα(OUR).

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ‘H ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Η πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα πραγματοποιείται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών της , η οποία δέχεται VISA –VISA ELECTRON – MASTERCARD – MAESTRO και βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών SSL. Η MIND THE CUT OE δεν επεξεργάζεται ούτε αποθηκεύει οποιοδήποτε στοιχείο πιστωτικής κάρτας.

X